Seleccionar página

El passat dimarts 27 de Juliol, dins de les activitats del Casal d’estiu d’Aulaenginy ,es va celebrar un taller de Televisió.

Els nois i noies van poder veure i experimentar com es realitza una connexió en directe per televisió, així com es prepara, realitza i presenta un reportatge amb entrevistes. El taller va consistir en una entrevista per part d’un figurat equip de TV3, a en Joan i la Margarita, perquè expliquessin en directe com es desenvolupa el Casal d’enguany.

Posteriorment, d’una forma pràctica , tots els nens i nenes van poder fer entrevistes entre ells mateixos, fent el paper de periodistes, càmeres i maquilladors. Per exemple, un dels temes va ser l’explotació de l’Hortenginy (L’hort del Casal) i com es gestiona la recollida de les verdures, el seu envasament i els seus valors i propietats. Després, molts dels nens i nenes proposaven els seus temes i els realitzaven davant de la càmera. El taller va tenir un gran èxit i tots i totes volien participar i ser per un dia reporters de televisió. Des dels més petits als més grans!!.

El taller va ser impartit per ENRIC VIOLÁN, Productor executiu i director de programes a TV3 des de els seus inicis (1983) i durant 30 anys. Enric ha estat Productor, entre altres, de programes com FILIPRIM,PERSONES HUMANES,THALASSA,LA MARATÓ i BON DIA CATALUNYA. També es autor del llibre “Com fer un programa per a Televisió” (De la idea al format). http://www.edicions.ub.edu/ficha.aspx?cod=13813