Seleccionar página

1. Política de Privacitat i Galetes

Tractament de dades de caràcter personal

www.aulaenginy.com (en endavant la Web) és propietat de Joan Soler Guillamet (en endavant el Titular) amb domicili a C/ Migdia, 73 17257-Torroella de Montgrí, amb NIF 46.672.955-K telèfon 972.75.78.10 i correu electrònic aulaenginy@gmail.com.

En compliment amb el disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les dades personals i informació que ens faciliti en omplir qualsevol formulari electrònic disponible a la web, seran incorporades en un fitxer de dades de caràcter personal titularitat del Titular.

Les dades obtingudes seran emprades per al compliment de les finalitats següents: establir una relació d’usuaris de la web inscrits, amb l’objecte de mantenir contacte comercial, així com la seva gestió, i la realització d’estadístiques i segmentació. L’usuari consent expressament la comunicació o cessió de les seves dades personals als proveïdors que intervenen en l’oferta i prestació dels nostres serveis, com ara proveïdors, hosting o missatgeria, amb la finalitat exclusiva de la correcta consecució del servei sol·licitat.

L’usuari inscrit podrà rebre automàticament publicacions i comunicacions comercials de la web, acceptant expressament l’usuari el seu consentiment per aquesta finalitat. L’usuari podrà donar-se de baixa d’aquestes comunicacions comercials periòdiques en qualsevol moment mitjançant remissió al correu electrònic aulaenginy@gmail.com indicant aquesta intenció.

El Titular és el responsable del fitxer de forma individual i es compromet a no destinar les dades a una finalitat diferent per a la qual van ser recollides ni a cedir les mateixes de forma il·legítima a tercers. També es compromet a tractar les seves dades confidencialment i a aplicar les mesures de seguretat d’índole tècnica i / o, organitzativa necessàries per evitar el seu tractament o accés no autoritzat segons estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades.

Aquests termes i condicions poden ser modificats. Set (7) dies abans de la seva entrada en vigor, es comunicaran a l’usuari aquests canvis mitjançant correu electrònic o avís al nostre lloc web.

Drets ARCO

L’usuari podrà exercir gratuïtament els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició ( ‘Drets ARCO’) en els termes legalment previstos dirigint un correu electrònic a la següent adreça: aulaenginy@gmail.com, indicant en tots els casos el seu nom i cognoms i adjuntant fotocòpia del seu DNI. També pot dirigir carta escrita al nostre domicili informat anteriorment.

2. Política d’ús de Galetes

En compliment del que disposa l’article 22.2 LSSI, la web únicament utilitzarà dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades (galetes) quan l’usuari hagi donat el seu consentiment per a això, d’acord amb el que s’indica a la finestra emergent del navegador de l’usuari quan accedeix per primera vegada a la web i en els altres termes i condicions següents que tot usuari ha de conèixer.

La nostra Política de Galetes té com a objectiu ajudar a comprendre l’ús que fem de les galetes, la finalitat de les galetes utilitzades, així com les possibles opcions que l’usuari disposa per gestionar-les. La política publicada està subjecta a actualitzacions periòdiques.

Els usuaris poden accedir a aquesta informació en tot moment mitjançant l’enllaç «Política de Privacitat i Galetes» habilitat a la web. Els usuaris poden modificar les preferències sobre l’acceptació de galetes mitjançant les opcions del seu navegador. En l’apartat de «Modificar la configuració de les galetes» trobarà més informació.

Quines opcions tinc?

És possible realitzar les següents accions:

Acceptar galetes: No es tornarà a visualitzar l’avís en accedir a qualsevol pàgina de la web.

No fer res: Es visualitzarà l’avís sempre en accedir a qualsevol pàgina del lloc. Si continua navegant, considerem que accepta l’ús de les galetes.

Modificar la configuració de les galetes: Podrà esborrar les galetes de la web i modificar la configuració de la seva navegació. Però això no evitarà que es visualitzi l’avís de les galetes en accedir de nou a la web.

Què és una galeta?

Una «Galeta» és un petit arxiu de text que un lloc web emmagatzema al navegador de l’usuari. Les galetes faciliten l’ús i la navegació per una pàgina web i són essencials per al funcionament d’internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius.

Així, per exemple, són utilitzades per gestionar la sessió de l’usuari (reduint el nombre de vegades que s’ha d’introduir la clau), o per adaptar els contingut de la web a les seves preferències, entre d’altres facilitats.

Més informació a  http://es.wikipedia.org/wiki/Cookie_%28inform%C3%A1tica%29

a la guía sobre el uso de cookies de la Agencia de Protección de Datos

es detallen els diferents tipus de galetes.

Quins tipus de galetes emprem?

1.-En funció de qui les gestiona:

Galetes pròpies: són les que s’envien al seu navegador des dels nostres equips o dominis web i des del qual es presta el servei sol·licitat.

Galetes de tercers: són les que s’envien al seu navegador des d’un equip o domini web que no gestionem nosaltres, sinó una entitat col·laboradora com pugui ser Google Analytics.

2.-En funció del temps que estan actives:

Galetes de sessió: són les que romanen a l’arxiu de galetes del seu navegador fins que abandona la pàgina web, de manera que cap queda al dispositiu.

Galetes persistents: són les que romanen en el seu dispositiu i la nostra web les llegeix cada vegada que realitza una nova visita. Aquestes galetes deixen de funcionar passada una data concreta.

3.-En funció de la seva finalitat:

Galetes tècniques: són les que milloren la navegació i el bon funcionament del nostre lloc web. Galetes de personalització: són les que permeten accedir al servei amb unes característiques predefinides en funció d’una sèrie de criteris. Serveixen, per exemple, per triar l’idioma del lloc.

Galetes d’anàlisi: són les que permeten mesurar i analitzar estadísticament l’ús que es fa del servei prestat. Serveixen per exemple per saber qui visita la web.

Tercers prestadors de serveis en el nostre domini:

Google Analitics. És una aplicació de programari de Google Inc. per l’analítica de webs. Les galetes utilitzades recopilen dades anònimes sobre la navegació dels usuaris per la web amb la finalitat de conèixer l’origen de les visites, el nombre de vegades que han visitat la web, les paraules claus que, i altres dades estadístiques. Més informació a http://www.google.com/analytics/

Modificar la configuració de les galetes

Vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les galetes del web configurant les preferències del seu navegador. Així mateix, pot activar l’opció de navegació privada per la que el seu navegador deixa d’emmagatzemar l’historial de navegació, les seves claus secretes, galetes i altra informació de les pàgines que visiteu.

A cada navegador la configuració de les galetes és diferent, la funció de «Ajuda» li mostrarà com fer-ho, però us expliquem els enllaços directes dels principals navegadors sobre el tema:

InternetExplorer

FireFox

Chrome

Safari

Per acabar, tingui en compte que el bloqueig de galetes pot afectar a tota o alguna funcionalitat de la web.