Seleccionar página

FORMACIÓ PROFESSIONAL: FUSTERIA I AÏLLAMENTS 210h

VOLS SER FUSTER/A?

FORMACIÓ PROFESSIONAL: FUSTERIA I AÏLLAMENTS

FORMACIÓ 100% SUBVENCIONADA

FORMA’T EN L’OFICI I COMENÇA A TREBALLAR JA EN ELS TALLERS DE LA COMARCA.

FORMACIÓ PRÀCTICA EN TALLERS DE LA COMARCA!

EL RIPOLLÈS NECESSITA PERSONAL DE FUSTERIA. FORMA’T I TREBALLA EN UNA OCUPACIÓ AMB DEMANDA!!!

TRUCA’NS I PREINSCRIU-TE. NO ET QUEDIS SENSE LA TEVA PLAÇA!

 

FER PREINSCRIPCIÓ

Per aprendre l’ofici t’oferim una formació teòrica a les aules de la UIER compaginada amb una formació centrada en la pràctica.

Els diferents tallers de la comarca posaran a la nostra disposició els seus tallers perquè puguis «aprendre fent». Així interioritzaràs tots els coneixements que vagis adquirint.

Alhora els formadors seran els mateixos fusters de la comarca, us coneixeran com treballeu i hi haurà possible contractació de les persones participants de la formació.

Teniu temps fins al 9 de desembre per fer la preinscripció. Després farem selecció, ens posarem amb contacte amb les persones seleccionades perquè ens porteu la documentació necessària i us passarem calendari i horari definitiu. La inscripció definitiva serà el 19 de desembre.

L’inici de la formació està previst per al 16 de gener 2023 fins al 31 de març. La formació és de 210h . En el cas de voler el carnet de carretons elevadors s’ampliaran 24h més. (horaris a determinar amb el grup)

Ser major de 18 anys; ser treballador/a en actiu o treballador desocupat inscrit al SOC com a demandant d’ocupació de la formació i, per últim, disposar del temps i la implicació per realitzar el curs en la seva totalitat

NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA!

Com sempre, ja sabeu que des de la UIER podem resoldre els seus dubtes i, alhora, us podem fer l’acompanyament per la inscripció de cursos o per bé per orientació professional.

Per a qualsevol necessitat poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de 972.703.111 o al correu captaciotalent@uier.org.

UIER. Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès. C/ Macià Bonaplata, 4. 17500 Ripoll